Enhorabona, Enhorabuena, Congratulations Zaida Muxí!

Català/ Castellano/ English

A Punt 6 estem d’enhorabona!!! La nostra companya i amiga Zaida Muxí ha estat nomenada Directora d’Urbanisme a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet. És una molt bona notícia pels veïns i veïnes d’aquest municipi perquè tindran una de les expertes més importants de Catalunya, d’Espanya i segurament del món en Urbanisme Feminista!!!! Però per nosaltres té una part trista, ja que durant la seva tasca dins l’administració municipal deixarà de col·laborar en el Col·lectiu. Tot i que la trobarem molt a faltar estem segures que la seva expertesa ajudarà a millorar molt la vida de les persones i per nosaltres és el més important de la feina que fem. Moltes Felicitats Zaida i molta sort en aquesta nova etapa com a directora d’Urbanisme!!!!!

En Punt 6 estamos de enhorabuena!!!!! Nuestra compañera y amiga Zaida Muxí ha sido nombrada Directora de Urbanismo del Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramanet. Es una muy buena noticia para las vecinas y vecinos de este municipio porque van a tener una de las expertas más importantes de Cataluña, España y seguramente del mundo en Urbanismo Feminista!!!! Pero para nosotras tiene una parte triste, ya que durante su tarea dentro de la administración municipal dejará de colaborar con el Col·lectiu. Aunque la echaremos mucho de menos, estamos seguras que su conocimiento ayudará a mejorar mucho la vida de las personas y para nosotras eso es lo más importante del trabajo que hacemos. Muchas felicidades Zaida y mucha suerte en esa nueva etapa como directora de Urbanismo!!!!
despedida_ZaiGood times at Punt 6!!!! Our colleague and friend Zaida Muxí has been appointed Director of Urban Planning in the City of Santa Coloma de Gramanet. These are very good news for the neighbors of this city because they will have one of the most important experts on Feminist Urban Planning of Catalonia, Spain and the rest of the world!!!! But for us these news have a sad part, since Zaida will resume her collaboration with Col·lectiu Punt 6 while working in this municipality. We will miss her a lot, but we are sure that her expertise will help improve the life of people and for us this is the most important part of the work we do. Many congratulations to Zaida and good luck in this new phase as Director of Urban Planning!!!!

Un comentario en “Enhorabona, Enhorabuena, Congratulations Zaida Muxí!

  1. Genial, FELICITACIONES FELICITACIONS FELICITCIOENES Y lo mejor para esta nueva etapa. Un gran abrazo Monica

    bertolinobarrado oficina de arquitectura garzon agulla 137 5000 cordoba argentina TE: +54 351 6164762 +54 351 4530593

Los comentarios están cerrados.