Fem Públic 25 novembre

El proper 25 de novembre, dia Internacional per l’eradicació de les violències masclistes, us volem convidar a l’acte on Fem Públic.

Aquest acte tractarà de compartir un projecte que hem estat fent per visibilitzar les violències sexuals a l’espai públic on hem buscat resistències i estratègies que per fomentar la sobirania del cos al carrer, a través de les tecnologies de la informació i comunicació, i elaborant processos col·lectius que tenen un resultat visible a l’espai urbà.

El mateix 25 de novembre a la plaça 8 de Març, de 18h a 22h, realitzarem una intervenció urbana que constarà d’un recorregut sobre violències sexuals per diferents carrers de ciutat vella. Aquest recorregut urbà disposarà d’una audio-guia i uns suports gràfics a partir dels quals volem fer viure una experiència immersiva a partir de les vivències de dones, lesbianes, trans*, dones amb expressions culturals diverses. Per això, tots els homes, cis, esteu especialment convidats i benvinguts a participar.

     1

Des de Fem Públic també activarem una plataforma web que aglutinarà la investigació, la documentació i el material sorgit dels tallers que hem realitzat per extreure diferents vivències. Partim del copy left i ho publiquem amb voluntat que tots els indrets que ho desitgin puguin replicar el procés.

Fem Públic és un projecte que sorgeix d’un equip interdisciplinari format per la col·laboració entre el Col·lectiu Punt 6, la Cooperativa de Tècniques i Irídia, Centre per a la defensa dels Drets Humans.

Aquest projecte està fet amb la col·laboració de Calala Fondo de Mujeres i l’Ajuntament de Barcelona, Regidoria de Feminismes i LGTBI.

www.fempublic.net

Us hi esperem,

Equip de Fem Públic

Col·lectiu punt 6: http://www.punt6.org/ @collectiupunt6

Cooperativa de tècniques: http://cooptecniques.net/ @cooptecniques

Irídia, centre per a la defensa dels drets humans www.iridia.cat @centre_IRIDIA