Publicació “Entorns Habitables. Auditoria de seguretat urbana amb perspectiva de gènere a l’habitatge i l’entorn”

Estem molt contentes d’anunciar que ja està disponible per a consultar i descarregar la nostra última publicació: “Entorns Habitables. Auditoria de seguretat urbana amb perspectiva de gènere a l’habitatge i l’entorn”.

Divendres passat 10 de febrer vam presentar la publicació en la Francesca Bonnemaison acompanyades per la Mireia Daniel, Cap de l’Oficina dels Dons i LGTBI, Diputació de Barcelona, la Guadalupe Moreno, Cap de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament, Diputació de Barcelona, i les nostres amigues i admirades Ana Falù, coordinadora del Nucli de Gènere de UNI, UN Hàbitat i la Zaida Muxí, Directora d’Urbanisme Santa Coloma Gramenet.

3 2ede1c187-c3e6-418b-b53e-25f7f53f7274

 

 

 

 

 

 

Aquesta publicació és el resultat d’un projecte de Cooperació al Desenvolupament finançat per la Diputació de Barcelona i realitzat al municipi de Cali, Colòmbia entre 2015 i 2016.

Al llibre es recull una primera part de marc teòric, les metodologies amb les quals es desenvolupa l’Auditoria, un capítol amb criteris per a millorar la seguretat a l’habitatge, l’edifici i l’entorn estructurat en 6 línies estratègiques i experiències estatals i internacionals de projectes d’habitatge que introdueixen criteris per a millorar la percepció de seguretat.

Per a consultar o descarregar la publicació:

http://www.punt6.org/guias-propias-de-col%C2%B7lectiu-punt-6/