Adriana Ciocoletto

 

Arquitecta i urbanista per la FADU-UBA (1997), Màster per la Universitat de Barcelona (2003) i Doctora (2014) per la Universitat Politècnica de Catalunya (2014) amb la tesi “Urbanismo para la vida cotidiana: Herramientas de análisis y evaluación urbana desde la perspectiva de género”. Abans de Punt 6 vaig tenir experiències diverses dins de l’Arquitectura i la construcció a l’Argentina, a Madison (Wisconsin) i també a Barcelona. També vaig col·laborar com a investigadora mentre realitzava la meva tesi en el Centre de Política de Sòl i Valoracions de la UPC en projectes sobre immigració, habitatge i espai públic.

Els meus principals àmbits de treball estan relacionats amb l’anàlisi de vida quotidiana, la identificació de les qualitats urbanes, la sistematització de criteris i l’elaboració d’indicadors urbans espacials, en entorns i escales territorials diverses des d’una perspectiva de gènere i feminista interseccional.

En el personal, intento aportar a Punt 6 i a l’urbanisme feminista la meva experiència de vida en un entorn no urbà, dispers i envoltat de natura, i dels aprenentatges de la meva vida personal, familiar i comunitària, que em nodreixen cada dia.