Scope: Percepció de seguretat

 • Marxes exploratòries a Vilafranca del Penedès

  Marxes exploratòries a Vilafranca del Penedès

  El projecte de marxes exploratòries a Vilafranca del Penedès s’ha desenvolupat a través de diferents activitats per a elaborar una diagnosi sobre la percepció de seguretat des d’una perspectiva feminista.

 • Marxes exploratòries amb metro i bus TMB

  Marxes exploratòries amb metro i bus TMB

  Les Marxes Exploratòries realitzades en TMB, es van proposar com una activitat d’anàlisi de la mobilitat a través de l’abordatge de la seguretat des d’una perspectiva comunitària i feminista.

 • Enquesta d’assetjament sexual en TRAM 2021

  Enquesta d’assetjament sexual en TRAM 2021

  L’objectiu del projecte era realitzar l’enquesta d’assetjament sexual en tramvia per a TRAM per a recollir una mostra específica en la xarxa de Tramvia de l’enquesta d’assetjament sexual en el transport públic que s’havia realitzat per l’ATM.

 • Diagnòstic Urbà amb perspectiva de gènere de l’entorn del Pou de la Figuera

  Diagnòstic Urbà amb perspectiva de gènere de l’entorn del Pou de la Figuera

  Diagnòstic urbà de la percepció de seguretat, l’ús i les relacions de l’espai del Pou de la Figuera des d’una perspectiva feminista i comunitària a través de la participació de persones veïnes.

 • Marxes exploratòries en municipis de la comarca del Tarragonès

  Marxes exploratòries en municipis de la comarca del Tarragonès

  L’objectiu del projecte era desenvolupar marxes exploratòries en tres municipis del Tarragonès (La Canonja, Roda de Barà i La Pobla de Mafumet) per tenir un diagnòstic de cada municipi sobre la percepció de seguretat de les dones en l’espai.